veerkwartier

Ontspannen aan de rand van de stad dat kan hier! Op nog geen 10 minuten van de binnenstad, gelegen tussen de PTT toren en de IKEA vind je op een stuk grasveld aan de Veerplas een mooie kas met houten vlonders. Klaar om te genieten van de mooie natuur en het lekkere pure eten.

zeecontainers
samen met een leger van voornamelijk vrijwilligers hebben de eigenaren een multifunctioneel paviljoen gebouwd van zo veel mogelijk tweedehands materialen. Zo staan de keuken en bar in twee oude zeecontainers. Rechts van de bar is een ruimte waar heerlijk gezet kan worden in de kas. In stoelen met kussens en aan lange en korte tafel is het een fijn verblijf.Hou je van sterren kijken? Kijk dan tijdens het dineren eens omhoog, het is prachtig!

Nodig naar het toilet? Loop dan even naar buiten naar het houtenhuisje die aan de zijkant op het terras staat

de kaart
De menukaart is klein en eenvoudig met vooral aandacht voor pure en eerlijke producten. Bij het Veerkwartier laten ze zien dat gezond eten lekker en leuk kan zijn. Zo kun je kiezen uit vis of vlees zoals roodbaars of een huisgemaakte roti. Ontbijten kan hier ook. En heb je iets te vieren?  Borrelen is hier erg leuk en zeker een aanrader met al die lekkere borrelhapjes.

Het Veerkwartier bestaat sinds de zomer van 2015 en wordt zo langzamerhand door steeds meer Haarlemmers en mensen uit de omstreek ontdekt. Ken je het nog niet? Rij of fiets er eens lang. Een voordeel voor als je met de auto komt; er zijn voldoende (gratis) parkeerplekken!

adres: A. Hofmanweg 62, Haarlem
openingstijden: ma – zo: 09.00 – 22.00
note: je kunt enkel met PIN betalen! 

 

 

(foto’s; Uit Paulines Keuken)