time out market

Breng je graag een bezoekje aan de Foodhallen in Amsterdam of aan de Markthal in Rotterdam? Of ben je gek op allerlei hapjes proeven van verschillende restaurantjes?
Ga dan zeker hier naartoe.

verschillende restaurantjes
De Time Out Market is een bijzonder leuk concept en is te vinden in een (deels) overdekte hal. Er worden ongeveer twintig tot vijfentwintig restaurants vertegenwoordigd, waar je wanneer het jou uitkomt gerechten kan bestellen. Natuurlijk wil je ook wat drinken, daarom zijn er verschillende bars en wijnwinkels te vinden. Genieten van een toetje kan ook, deze zijn te bestellen bij de ijssalons. En ga je echt op de Portugese tour… breng dan een bezoekje aan de winkel met sardientjes uit blik.

brunchen
Op zondag tijdens brunchtijd is deze stek uitermate populair. Ga er dan dus op tijd heen of heb geduld en geniet van al het leuks dat om je heen gebeurd. In het midden van de hal zijn er tafels te vinden waar je lekker aan kan eten. De prijzen van de gerechten variëren, hierbij kan je denken aan 2 tot 20 euro per gerecht. Zowel voor ontbijt, lunch als diner.

restaurant Pap ‘Acorda
Boven in de Time Out markthal (even een trap op) kan je ook verrukkelijk lunchen. Portugezen lunchen doorgaans uitgebreider dan Nederlanders en het is wel handig om daar rekening mee te houden. Zeker als je kiest voor het toetje ‘Mousse de Chocolat’. Met een grote zilveren kom staat de bediening naast je, scheppen met een grote lepel mousse uit de schaal en je mag zelf de hoeveelheid chocola eraf halen. En lekker dat die mousse is…

Time Out – bekend van het magazine met de beste tips – stak vijf miljoen in de verbouwing met als doel de Lissabon versie van dit magazine tot leven te wekken in één grote hal.

adres: Avenue 24 de Julho 49, Lissabon
openingstijden: dagelijks van 10.00 – 0.00 uur en do tm za van 10.00.- 02.00 uur
website: Time Out Market


Bron beeld: Tripadvisor en Time Out

Advertisements