skinlife

Wil je je mooi op laten maken voor een avondje uit? Of juist een goed en eerlijk advies over cosmetica en de heerlijkste parfums? Breng dan een bezoekje aan deze winkel. Je wordt fantastisch geholpen door mijn lieve schoonbroers Patrick (tweelingbroer van mijn vriend) & Dennis of hun collega Izabel.

2010
In 2010 besloten de mannen Nederland te verlaten om naar het prachtige Lissabon te verhuizen. Daar waar Patrick jarenlang als top visagist bij Chanel werkte (en dus ook veel over make-up weet) werkte Dennis jarenlang als filiaal manager van Skins in onder andere de 9 straatjes in Amsterdam. Voor beide heren is tijdens hun werk de passie voor het vak ontstaan. Het leek ze daarom ontzettend leuk om samen een eigen beauty boutique te starten in Portugal.

Skinlife
Inmiddels wonen zij 7 jaar in deze geweldige stad en bieden zij een unieke en exclusieve collectie van parfums, make-up, huid -en haarverzorging en lifestyle producten. Sinds 2016 hebben zij ook een geurkaarsenlijn onder hun eigen label uitgebracht. Van hout tot sinaasappelgeuren. Heel moeilijk om te kiezen en fijn om mee te nemen als souvenir. Het mag namelijk in de handbagage, handig! Heb je iets gekocht en vond je het fijn? Nabestellen kan natuurlijk via de Skinlife website.

Doe je de mannen de groetjes als je er bent?!

adres: Rua Paiva de Andrada 4, Lissabon
openingstijden: ma – zo 10.30 – 19.30 uur. (In de wintermaanden op zondag gesloten)
website: Skinlife