se guesthouse

Uitrusten van de eerste reisdag is erg fijn en als je bij aankomst een accommodatie als deze hebt word je heel blij. Al sms’end hadden wij contact met de dame die over de verhuur ging en zij was er dan ook om 21.00 uur toen wij aankwamen. Ze nam uitgebreid de tijd om alles uit te leggen en de slaapkamer -en de badkamer te laten zien.

thuis gevoel
De kamer is netjes, ruim en Portugees ingericht zoals de witte zwaluwen op de muur is. Het is een rustige kamer, waarbij je (als je achterin verblijft) niets hoort van de drukke en gezellige straat aan de voorzijden. Zoals gezegd wordt de badkamer gedeeld en ik zou het zo weer doen bij deze spot. En handig voor de dames; er is een fohn aanwezig!

ontbijten
Een minibar is er niet, maar wel een heerlijk ontbijt! Brood, beleg, yoghurt, vers fruit en Portugese lekkernijen vind je bij de ontbijttafel. Net als thee & koffie en je kunt om flesjes water vragen als deze op zijn op je kamer . Van het personeel krijg je een briefje waarop je je ontbijt aan kunt vinken.

kerk
Bij de receptie werken uitermate vriendelijke mensen die bereid zijn iets uit te zoeken voor je of je te adviseren over de stad. En als je je accommodatie uitloopt en je kijkt naar links dan kijk je naar de prachtige kerk, Sé de Braga,  deze kun je ook bezoeken!

Mocht je de accommodatie willen reserveren, vraag dan wel de kamer aan de achterzijde aan. Dit vonden wij qua geluid het fijnst.

villa:  Se Guesthouse
adres: Travessa do Carregal 87, União de Freguesias do Centro, Braga
uitchecken:
 voor 11.00 uur
website: Se Guesthouse| te boeken via booking.com
prijsindicatie: 3 nachten incl. ontbijt € 200,-
airco: deze is aanwezig en naar wens in te stellen

 

Advertisements