rock bar

Zeg je Zuid-Bali, dan denk je direct aan de Rock Bar. Een bar verstopt in de rotsen aan de kust. Een fantastische plek om de zonsondergang te zien en om de kustlijn van Bali te bewonderen. Pak een taxi en ga hier naartoe om te genieten van lekkere muziek, een cocktail en zicht over zee. Hoe fijn is dat?

entree
Wanneer je door de taxi afgezet wordt aan de ingang  van Ayana Resort and Spa weet je niet wat je mee maakt. Dit luxe 5 sterren hotel is iets wat je niet snel nog een gaat zien. Je wandelt namelijk bijna het hele hotel door en hier en daar staan bordjes waar de Rockbar op aangegeven wordt. Je loopt langste de mooiste zwembaden en er zijn leuke boutiques te vinden, terwijl je naar je eindbestemming loopt. Halverwege je route kom je crewleden tegen die aangeven waar je heen moet. Na ongeveer 10 minuten kom je aan bij de bekendste bar van Bali.

sfeer
De bar is vanaf de namiddag geopend. Je kan hier lekkere cocktails drinken en goede fingerfoods bestellen zoals gebakken banaan en handmade chips. Een mogelijkheid tot zwemmen is er ook. Naast de bar en boven het terras is namelijk een zwembad te vinden. Zwemkleding meenemen is een aanrader! Je kunt er ook dineren (wel even reserveren van te voren) maar de borrel is eigenlijk al ontzettend leuk. Je kunt kiezen of je in de zwarte kuipjes plaatsneemt of op het terras. Kies je voor het eerste, dan dien je minimaal 600.000 roepia (€ 40,-) te betalen. Het terras is gratis.

bar: Rock Bar Ayana Resort and Spa
adres:
Jl. Karang Mas Sejahtera, Jimbaran
openingstijden:
iedere dag van 16.00 – 01.00 uur
website:
 http://ayanaresort.com/
prijsindicatie 2 personen: drankjes en fingerfoods € 40,- | 600.000 roepia
dresscode: smart casual

 

 

 

 

Advertisements