potato head beachclub

Een trendy club aan het strand van Seminyak. Een avondje uit is hier gegarandeerd geslaagd.

entree
Als je al nieuwsgierig bent voordat je hier naartoe gaat, dan wordt het behoorlijk op de proef gesteld. Er is een lange oprij laan die gevolgd wordt door een eerste ingang met beveiliging. Hier wordt zowel de taxi als je tas gecontroleerd waarna je door kunt lopen. Aan de rechterzijde zie je glazen wanden waarin boutiques, smoothiebar en een kapper zitten. Terwijl je doorloopt stuit je op een half ovaal vormig muur met gekleurde louvre deuren als bouwmateriaal. Je wordt langzaam naar het paradijs geleidt. Aan de rechter zijkant loop je langs een muur waar water zachtjes over de muur stroomt richting een donkere gang. Je hebt het hart van de club bereikt. De restaurants, strandbedjes en infinity pool geven je uitzicht op de zonsondergang.

relaxen en club
Je kunt verschillende keuzes maken. Je kunt genieten van verschillende keukens als europees of  aziatisch, een drankje drinken bij de rooftop bar of in de cirkel vormige ‘arena’ zitten op een van de vele bankjes. Vind je het leuker om bij het zwembad te verblijven, dan kan dat ook. Het is wel handig om dan vooraf een plekje hiervoor te reserveren.

Geniet van de mooie mensen om je heen, de zonsondergang, de lekkere cocktails en het geweldige interieur. Het wordt niet voor niets de mooiste beachclub van Bali genoemd.

adres: Jalan Petitenget No. 51B
website:
http://www.ptthead.com/ 
openingstijden:
iedere dag van 12.00 – 02.00 uur
prijsniveau:
 
als je Balinese prijzen gewend bent, dan is dit wel iets duurder
aanrader: reserveer van te voren via de website. Dan weet je zeker dat je binnenkomt!