lilla warung

Verstopt in een zijstraat van de bekendste straat in Sanur zit deze heerlijke Warung. Je vindt er locals (altijd goed!) en inmiddels ook steeds meer toeristen. Door de drukte ontdekken zij ook deze geweldige spot. Wij liepen er per toeval langs en wilden er direct eten. Helaas zaten ze vol en zijn wij er de avond daarna alsnog gaan dineren.

indonesische gerechten
De Warung bestaat ongeveer 5 jaar. Je kunt er verrukkelijk Balinees eten en gerechten als pasta, pizza of andere westerse gerechten serveren ze hier niet. Kies voor stoofvlees of de bekende Nasi Goreng. Bestel een heerlijke Bintang met zo’n leuk koelelement erom heen. Deze zijn ook te koop voor 32.500 roepia heb je er een. Een leuk aandenken voor als je in Nederland bent.

sfeer
Net als in heel Bali is de bediening vriendelijk en hebben ze onderling veel plezier. Er wordt hard gewerkt, maar ook gelachen. De eigenaar kwam aan het tafeltje zitten naast ons. Daaruit bleek dat het inderdaad een populaire Warung aan het worden is waarbij toeristen steeds vaker hier dineren. En niet voor niets. Ook wij zijn er twee avonden gaan eten en iedere keer als wij er langs liepen herkende wij altijd mensen tegen die er ook nog een keer gingen eten.

Sinds 2015 bestaat er ook een Lilla Pantei. Inderdaad de variant voor op het strand en minstens zo lekker.

adres: Jalan Bumi Aya | Sanur Bali
openingstijden: dagelijks geopend tm 23.00 uur
website: geen. Recensies zijn te vinden via Tripadvisor
aanrader: als je er langs loopt kun je het beste even reserveren