hop on hop off bus

‘Es, ik wil je graag ook nog een bekend museum in Porto laten zien, maar dat ligt wel een beetje aan de andere kant van de stad’; zegt Maurice. Ik kijk hem met gefronste wenkbrauwen aan. We hadden op het moment dat hij het vroeg al veel gewandeld en van musea gaat mijn hart niet sneller kloppen, integendeel. Al snel schoot het Maurice te binnen dat je er ook langs komt met de Hop on Hop on bus. Wat mij betreft een goed idee. Zo konden we nog meer van de stad zien en ook genieten van de heerlijke zon.

opstappen
Wij stapte op bij de Porthuizen en gingen weer terug de brug over om de hele stad te kunnen doorkruizen. We zagen prachtige gebouwen, mooie parken, het museum en het mooie strand dat iets buiten Porto ligt. Vervolgens volgde de bus zijn tour langs de kust weer terug naar het centrum. De surfers in zee en de mensen die flaneerde aan de boulevard was leuk om naar te kijken.

restaurant
Tijdens de bustocht zag opeens een super leuk en hip restaurant Bocca. Een glazen rechthoek (zie foto hieronder) prachtig gelegen aan het strand. Wij zijn er zelf niet geweest, maar mocht ik nog eens naar Porto gaan dan ga ik zeker een kijkje nemen.

 

Advertisements