hello kristof

Simplicity is het woord dat volstaat voor deze geweldige plek. Zoals gezegd; een spot met een Scandinavisch uiterlijk door de houten tafels, hippe lampen en fotolijsten.

dol op koffie
Lekkere koffie’s, latte’s en espresso’s… die maken ze hier. Met alle liefde. En dat terwijl jij ondertussen geniet van de omgeving of de menukaart rustig aan het bekijken bent. Naast een lekker ontbijt, kun je hier ook prima lunchen of een lekker stuk taart eten.

Hello Kristof
De eigenaar Ricardo was voor hij deze spot begon een freelance grafisch ontwerper. Echter brakt de eenzaamheid van freelance (thuis)werken hem op en hij had behoefte aan verandering. Hij ging op reis naar New York waar hij geïnspireerd werd door allerlei mooie kleine coffeeshops. Dit wilde hij ook. Eenmaal terug in Lissabon begon de zoektocht naar de perfecte plek en die vond hij. Hoewel je duidelijk de Scandinavische invloeden ziet, zijn er ook oorspronkelijke structuren van het pand behouden gebleven. Het is een mix van een Nordic interieur en Portugese architectuur.

Populair
Onder de locals is deze spot ook populair. Het kan dus zijn dat het druk is, maar blijf echt even wachten. Neem gewoon plaats aan de lange tafel en meng je tussen de Portugezen. Aan de zijkant zijn er ook kleine tafeltjes beschikbaar. Heb geduld, het is de moeite waard!


adres:
Rua do Poço dos Negros 103, Lissabon
openingstijden: ma – vr van 9.00 – 18.00
website: Hello Kristof

 


Bron beeld: Hotspotmeisje en Hello Kristof

Advertisements