flow

‘Maurice, hier moeten jij en Es echt gaan eten hoor’; appte Patrick de dag dat we aankwamen in Porto. Maurice en ik zochten het restaurant op en het leek ons ontzettend leuk. Maurice vroeg dan ook aan zijn tweelingbroer of hij voor ons kon reserveren voor de volgende avond. En zo geschiedde en zaten wij op onze laatste avond in Porto in dit prachtige restaurant te dineren.

kaart
Wat mij altijd opvalt in Portugal is dat de groenten daar altijd zo lekker smaken! Als dan ook de mozzarella en de vis zo vol van smaak zijn dan is het echt genieten. Er is een uitgebreide kaart, waar je zeker iets lekkers tussen vindt zitten.

binnentuin
Het restaurant beschikt over een mooie binnentuin waar ook gedineerd kan worden. Kleine tip is wel om dat vooraf te reserveren, omdat het vaak vol zit. De piano die in het restaurant staat wordt dagelijks gebruikt. Bij ons werd er rustige piano muziek gespeeld, heerlijk als achtergrond muziek.

En als je dan weer bij je appartement bent en het dichte huisje ernaast opeens een restaurant blijkt te zijn waar die avond een Fado optreden plaatsvindt, dan sluit je wat mij betreft de avond voortreffelijk af!

adres: Rua da Conceição 63, 4050-213 Porto,
openingstijden:  di – za van 12.30 – 00.00 uur, op maandag van 20.00 – 0.00 uur en op zondag gesloten
website: Flow

Advertisements