corner house

Als je een leuk ontbijt tentje zoekt ben je hier aan het goede adres. Een jaar geleden opende Corner House haar deuren en inmiddels komen er verschillende typen mensen hier binnen; gezinnen met kinderen, surfdudes en toeristen met laptops. Alleen de locals vind je hier niet echt.

ontbijt
Als je trek hebt in een westers ontbijt, dan moet je eigenlijk hier naartoe. Heerlijke croissants met ham en kaas, yoghurt met vers fruit en noem maar op. Naast lekkere gerechten verkopen ze hier ook heerlijk koffie, gemaakt door barista’s van het huis. Zoals je in Nederland een latte macchiato besteld (koffie met veel melk), raad ik het je hier af. Het is alsnog een sterke bak koffie met een melk schuimlaagje erop. Als je een simpele koffie verkeerd besteld zit je goed en krijg je zo een lekkere koffie als hieronder op de foto.

interieur
De industriële stijl met hier en daar sierlijke items maken dat deze plek fris toont en relaxed is om te zitten. De lange houten tafel met dito stoelen maken dat je gemakkelijk bij ‘vreemden’ aan tafel gaat zitten. Het is allemaal prima. Gewoon genieten, dat is het!

adres: Jl. Laksmana No. 10 A
openingstijden: dagelijks geopend van 07.00 tm 23.00 uur
website: http://www.cornerhousebali.com/

 

 

 

bron beeld: hotspotmeisje en tripadvisor

Advertisements