archisuites

Vooraf hadden wij een code gekregen om het pand mee binnen te kunnen en vervolgens nog een code voor een kluis waarin de sleutel van onze kamer lag. Eenmaal boven kwam een man die de reserveringen regelde op ons af en begroette ons vriendelijk! Hij legde het een en ander uit en beantwoordde de vragen die wij hadden. In de hal stond een welkoms bord, waar de namen van bookers op stonden en zo dus ook Maurice.

verstopte badkamer
Eenmaal in de kwam kon ik nergens de badkamer vinden. Lichtelijk in paniek vroeg ik aan Maurice of hij iets had gelezen over een badkamer buiten de kamer of weer een gedeelde badkamer. Hij dacht van niet en zocht in de reservering op. Nee, iedere kamer zou zijn eigen badkamer hebben. Aangezien de vriendelijk man er nog was, vroeg ik aan hem waar de badkamer was. ‘Ja, dat heb je mijn Architecten’ ; zei hij lachend en zei tegen mij dat ik de kledingkast in het midden even open moest doen. En jahoor, daar zat de badkamer in verstopt. Maurice en ik vonden het ontzettend gaaf bedacht.

architecten
Een architect heeft dit pand gekocht en daar zelf een kantoor ingericht. Daarbij hield hij 2 kamers over die hij ingericht heeft naar zijn stijl en vervolgens besloot te verhuren. Er zijn niet veel kamers beschikbaar en dit maakt het juist zo leuk. De ligging is ideaal, je staat binnen 5 minuten aan de voet van de stad Coimbra.

adres: Avenida João das Regras 74, 3040-256 Coimbra
prijs: ongeveer€ 64,- per nacht
website: Archisuites ook te boeken via booking.com

 

 

Advertisements