ontdek de spots in amsterdam

Ruim 2,5 jaar woon ik in de stad van de grachten, drukke straten met trams en fietsers, artistieke mensen en vooral veel leuke spots. Mijn leukste plekjes in Amsterdam heb ik  genoteerd. Iedere week opent er wel een nieuw leuk restaurant of een stekje om koffie te drinken met vriendinnen.

Zelf woon ik aan het Rembrandtpark, vlakbij het Vondelpark. Vanuit hier ben ik binnen 10 minuten in de 9 straatjes, in het Westerpark en in Amsterdam Zuid. Heerlijk centraal dus. Mijn fiets mét bel is voor mij het vervoersmiddel om mij goed door de stad te kunnen bewegen.

Ben je een weekendje in Amsterdam en beschik je over een fiets? Ga dan de route ‘de 30 mooiste straten van Amsterdam fietsen‘. Een echte aanrader want het laat je een heel andere kant van Amsterdam zien! Wij hebben ‘m ook gefietst en daardoor leuke nieuwe dingen ontdekt. Amsterdam Noord hebben wij overgeslagen, omdat wij maar een middagje hadden maar desalniettemin ontzettend verrassend. Oja, de selectie straten werd gemaakt aan de hand van 1698 stemmen door de lezers van het Parool.

Ontdek de spots voor Amsterdam West en Amsterdam Noord. De overige stadsdelen volgen nog.
En omdat de stad altijd bruist zullen de pagina’s regelmatig geupdate worden!