amazigh guesthouse

De relaxte sfeer overheerst bij dit geweldige verblijf. Verstopt in een soort van woonwijk zit deze surfspot. Het prachtige interieur, geeft je rust en een strand gevoel. Bij de receptie hebben ze ook (kleine) interieur spullen staan die je kunt kopen als souvenir.

kamers
iedere kamer heeft zijn eigen thema en er is er dan ook geen enkele kamer hetzelfde. Op de eerste verdieping vind je een grote ruimte waar een lange tafel staat waar je de plannen voor de volgende dag goed kan uitstippelen. Enig nadelig puntje; er was maar één stopcontact in de slaapkamer. Maar bekeken vanuit het oogpunt relaxen (zo min mogelijk op je telefoon) en zo puur natuur (de badkamer had geen stopcontact om te föhnen en te scheren), is het wel weer logisch!

surfspot
‘s Ochtends kon je heerlijk ontbijten met een ruime keuze uit yoghurt, croissants, broodjes, fruit en muesli’s. Een goede bodem om de dag te beginnen kun je hier dus goed beginnen. Grote kans dat dit surfen is, want dat is eigenlijk hetgeen je in deze omgeving doet!

adres: Urbanização Paisagem Oceano 110, Vale da Telha, 8670-158, Aljezur
prijsklasse: rond 62 EUR per nacht
website: Amazigh Guesthouse – de accommodatie is ook te boeken via Booking.com

 

 

 

Advertisements