amano home

Hou je van een fris, strak en minimalistisch interieur? Dan is dit appartement echt iets voor jou!

handige kwiebus
Diegene die dit appartement heeft ingericht is heel praktisch bezig geweest. Praktisch, maar ontzettend leuk. Op het eerste gezicht lijken er 3 witte kasten bij binnenkomst tegen de muur aan te staan. Maar wat je dan nog niet ziet is dat dit de vaatwasser, koelkast en het kookeiland zijn. Als je de klep omhoog doet of het kastje naar je toe trekt, komt het tevoorschijn. Ook de kledingkast lijkt op een normale een kastenwand. Dit alles zorgde voor een rustige en ruimtelijke kamer. En heb je de prachtige nis gezien waar het matras in de vloer weggewerkt was?

relaxen
Er is een leuke binnentuin beschikbaar waar je lekker kan genieten van de buitenlucht. Naast het appartementen complex zit een leuke spot waar je ‘s ochtends een lekkere latte machiato kunt drinken en ook kan ontbijten. Met mooi weer zit je lekker aan de picknick tafel buiten, binnen zitten kan ook!

sportgirl
Ben je een sportieveling die graag ook de armen nog even traint? Er liggen gewichten in de kledingkast. Handig, hierdoor kan je ook nog even wat sportiefs doen!

Naast een Amano Home is er ook een Hotel Amano en bevindt zich een paar kilometer verder op. Dit appartement is gewoon te boeken via Booking.com.

adres: Torstraße 52, Berlin
prijsklasse: rond de 100 EUR per nacht
website: Amano Home

 

Advertisements