alindra villa’s

Uitrusten van de lange reis is erg fijn in deze accommodatie. Het uitermate vriendelijke personeel geven je vanaf het moment dat je binnen komt een warm gevoel.

relaxen
De villa is netjes, ruim en Balinees ingericht. Als je in bed ligt kijk je naar het ontzettend leuke punt dak. Je hebt direct het gevoel in Bali te zijn. Het is heel fijn je eigen villa te hebben, te samen bij andere villa’s. Ons huisje stond op palen en had een eigen patio en relax bed onder het huisje. Het is een rustige accommodatie in een enorm groene omgeving waar kleine vogeltjes af en aan vliegen. Je kunt er goed tot rust komen; schommelen in de tuin, genieten van de palmbomen en plonsen in een van de twee zwembaden.

ontbijten
Je kunt koude drankjes uit je minibar drinken, want die is aanwezig. Net als thee & koffie en je krijgt iedere dag 2 flesjes water. Van het personeel krijg je een briefje waarop je je ontbijt aan kunt vinken. De keuze is erg ruim: met natuurlijk Nasi, Mi Goreng, maar ook croissants, yoghurt, watermeloensap en de bekende bananapancakes. En het is ontzettend lekker.

op pad
Bij de receptie werken uitermate vriendelijke mensen die bereid zijn iets uit te zoeken voor je. In ons geval was dit de dresscode voor de rockbar. Vanaf Alindra gaat er een shuttlebus (drop only) naar Jimbaran, Kuta en Nusa Dua. Je kunt in deze omgeving de rockbar bezoeken, Uluwathu tempel en strand Jimbaran.

Mocht je de accommodatie willen reserveren, vraag dan Etnic 3 of 6 aan. Dit vonden wij de twee mooiste villa’s. Zelf sliepen wij in Etnic 6.

villa: Alindra Villa’s
adres: Jalan Aneka Warga No. 12 Perum. Puri Mumbul Permai| Jimbaran, Bali
inchecken: dagelijks vanaf 14.00 uur 
website: http://alindravilla.com/ | te boeken via booking.com
prijsindicatie: 2 nachten incl. ontbijt € 135,- | 2 miljoen roepia

airco: ja deze is aanwezig en naar wens in te stellen
handig:
 je kunt opgehaald worden van het vliegveld: 180.000 roepia (ongeveer € 12,-)

 

 

Advertisements